4 jaar geleden ben ik mama geworden van een prachtige dochter. Het sprak snel voor zich dat ik voor deze kanjer van een dochter creatief aan de slag ging. En ik kan me nu nog meer uitleven want we hebben er net een tweede dochtertje bij !

Het begon met mijn oma, inmiddels 91 jaar oud. Zij naaide op mijn vraag het eerste kleedje voor mijn dochter. Ik kon niet wachten om er mijn eigen touch aan te geven. Al gauw kwam mijn mama uit nieuwsgierigheid meedoen.

Oma en mama stimuleerden mij om zelf met naald en draad aan de slag te gaan. Bij die kleedjes hoorden dan natuurlijk ook bijpassende accessoires. Klemmetjes, haarbandjes, diademen, juweeltjes, ... het kon niet op!

Stilaan rijpte het idee om mijn creaties te verkopen. Eerst via facebook, en nu via deze webshop.

Inspiratie haal ik uit de wereld rondom mij. Wat een leuke hebbedingetjes zijn er voor onze kleine helden wel niet op de markt? Ik zoek graag naar unieke spulletjes met net dat tikkeltje meer.

Wij, jonge mama's, surfen graag op het internet. Dubbel hoera is het, internetshoppen.

Wat zeg ik?! Driedubbel hoera! We hebben het plezier van het rustig surfen in onze vertrouwde omgeving en ondertussen die leuke must haves te scoren.

We vermijden drukke winkels en files aan de kassa. We wachten met veel enthousiasme en spanning op de dag dat ons pakje arriveert en dan ... uitpakken!

Met deze webshop toon ik wie ik ben en hoe ik de wereld zie. Ik zoek graag voor jullie de hipste interieur- en decoratiespulletjes uit voor de baby- en kinderkamer.

Ik ontwerp met veel passie en plezier kinderkleding en juweeltjes, waar ik mijn eigen schwung aan geef. Het is mijn doel om voor jullie een gevarieerd topgamma samen te stellen dat Sweet & Unique is.Ik deel het graag met jullie!

‐Evi Leirs‐

Family foto van de 4 generaties van Sweet and Unique