a-job-isnt-a-job.jpg

Hier is hij dan... de webshop van Sweet & Unique ! En wat ben ik er blij mee !

Ik stond echt al een tijdje te popelen om eraan te beginnen, en zit hier dan ook met een permanente lach op mijn gezicht achter mijn laptop :).

Via deze blog ga ik jullie op de hoogte houden van al de nieuwtjes van Sweet & Unique en af en toe ook over mijn ervaringen met onze 2 kindjes (Eléne is bijna 4.5 jaar en Louise is bijna 15 weken).

Ik neem hier ook even de tijd om aan iedereen een welgemeende “Dank je wel” te zeggen.

Aan mijn klanten die er al van het prille begin bij zijn (ik ben meer dan 3 jaar geleden begonnen met Sweet & Unique, in bijberoep en enkel via Facebook). Zonder jullie was deze webshop nooit tot stand gekomen. Thanks guys !

Aan mijn man, die gelooft in mij en in Sweet & Unique. Hij heeft het voorbije jaar zo hard gewerkt om onze zolder om te toveren tot een mooie werkplek voor mij ! Bedankt voor de steun en het harde werk schat !

Aan men 2 prachtige meisjes. Omdat de grote zus altijd een lach op mijn gezicht kan toveren met haar grappige oneliners en de kleine zus way too cute is, hebben ze de mindere dagen zeker kunnen opvrolijken.

Aan men familie, omdat ze achter men beslissing staan en me zo hard hebben geholpen.

Aan men vrienden, the old & new ones. Ik heb het voorbije jaar heel veel nieuwe mensen leren kennen online & offline, die me elk op hun manier hebben gesteund en geholpen. Merci merci merci !

Aan my best friend in the whole wide world, Liesje ! Wat zou ik toch doen zonder jou?! Al zeker nog meer piekeren ;).

Aan Pixeo, om men webshop helemaal naar men zin te maken !

Aan mijn nieuwe klanten. Thank you, come again ! ;)

Dit gezegd zijnde, hoop ik dat mijn assortiment bij jullie in de smaak zal vallen. Ik heb hard gezocht naar unieke en originele spulletjes en ben zelf erg tevreden met het resultaat.

Benieuwd wat jullie ervan vinden ! Naast al de chaos zitten er ook nog leuke nieuwe ideeën in mijn hoofd. Can’t wait to put them out there !

 

- Evi -