1. Ondernemingsgegevens

Sweet & Unique
Oude Baan 44a
2230 Herselt
België

BTW BE0543.436.461

2. Prijzen

Prijzen zijn inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten.

3. Betaling

De betaling kan op volgende manieren gebeuren: via overschrijving, via Bancontact, Ideal

4. Verzending

We verzenden over de Benelux. Verzendingen gebeuren via Bpost en DPD.

Na de ontvangst van de betaling proberen we de goederen steeds zo vlug mogelijk te verzenden. Dit zal tussen de 3-5 werkdagen zijn. Deze termijn wordt echter louter als aanwijzing gegeven. Sweet & Unique wordt niet verantwoordelijk gesteld voor vertragingen van Bpost of DPD. Alsook niet voor de beschadiging, diefstal of verlies van de goederen tijdens de verzending. Indien er door de koper een foutief leveradres wordt doorgegeven, is dit de verantwoordelijkheid van de koper. Wanneer de bestelling opnieuw moet worden verzonden, zullen er extra kosten worden aangerekend.

5. Herroepingsrecht

De consument heeft het recht om aan de verkoper mee te delen dat hij afziet van zijn aankoop en heeft de mogelijkheid om de overeenkomst zonder boete en opgave van motief te ontbinden binnen de 14 kalenderdagen vanaf ontvangst van de goederen. Indien de consument gebruik wenst te maken van zijn herroepingsrecht, dient hij binnen de 14 kalenderdagen na ontvangst van de goederen, de goederen in originele staat en verpakking, onbeschadigd en voorzien van al de labels en toebehoren terug te sturen naar Sweet & Unique. De verzendkosten zijn voor de consument. Voor gepersonaliseerde items is het herroepingsrecht niet van toepassing. Sweet & Unique zal binnen de 14 kalenderdagen het bedrag terugstorten aan de koper, exclusief de verzendkosten. Wanneer de terugzending niet correct is gebeurd, blijft het product eigendom van de koper en zal er door Sweet & Unique geen terugbetaling gebeuren.

6. Klachten en omruiling

Heeft u klachten, dan is dit natuurlijk vervelend.

Sweet & Unique tracht steeds om eventuele klachten te voorkomen. Al de producten worden steeds goed gecontroleerd alvorens we tot verzending overgaan. Sweet & Unique kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade die is voortgekomen uit het gebruik van de producten. Prijzen kunnen ten allen tijde worden aangepast door Sweet & Unique.

Eventuele klachten dienen binnen de 14 kalenderdagen te worden gemeld aan Sweet & Unique. Ben je niet tevreden over je product, dan kan dit binnen de 14 kalenderdagen worden omgeruild. Dit enkel wanneer de producten niet beschadigd zijn, in originele verpakking zitten en voorzien zijn van al de toebehoren en labels. De kosten voor de verzending van de terug te sturen producten zijn voor de koper. Gepersonaliseerde items kunnen niet omgeruild worden. Geld wordt niet teruggegeven, wel zal het nieuwe gekozen artikel gratis worden verzonden door Sweet & Unique. Artikelen met actieprijzen of in solden kunnen niet omgeruild worden.

7. Garantie

Voor de producten van Sweet & Unique geldt een garantie zoals omschreven in de wettelijke bepalingen. Sweet & Unique is niet verantwoordelijk voor schade van welke aard ook, alsook niet voor normale slijtage.

8. Eigendomsrecht

Zonder uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sweet & Unique is het niet toegestaan om beeldmateriaal te verspreiden, kopiëren, bewerken of openbaar te maken.